4. huhtikuuta 2013

Viimeinkin valmista!

Nyt se on tässä! Monen kuukauden projekti, Totoro-lapaset valmistuivat vihdoinkin. Noiden lapasten takia on venytetty pinnaa, vuodatettu krokotiilin kyyneleitä, purettu ja neulottu uudestaan monet kerrat. Lapasten ohjeen löysin Raverlystä. Lankana 7 veljestä, luonnonvalkoinen + punainen.

Totoro-lapaset
Lupasin neuloa lapaset kaverille (miehelle), enkä tajunnut mihin hommaan ryhdyin.. Kirjoneuletta en kunnolla ole koskaan aikaisemmin neulonut, se nyt sentään onnistui siedettävästi. Neulottuani molemmat kärjet valmiiksi huomasin, että pituutta oli hieman liian vähän jopa omaan käteeni, joten taas purettiin. Sovelsin oman mallin mukaan tuota yläreunaa, eikä se näytä enää niin kauniilta. Saa kuitenkin kelvata, minähän en enää purkaa!

2 kommenttia:

  1. Hirmu siistiä jälkeä. Kivat lapaset! =) Itse olen kirjoneuleessa ihan toivoton. Tai yritän uskotella itselleni että kyse on vain väärästä puikkokoosta tai jostain muusta joka on vielä jotenkin ratkaistavissa kunhan keksin syyn..

    VastaaPoista
  2. 1xBet korean soccer betting in 2021 - legalbet.co.kr
    Find soccer bets in football, soccer, basketball, rugby, boxing, tennis, volleyball, 1xbet korean betting 샌즈카지노 lines & 메리트 카지노 고객센터 odds for today's matches.

    VastaaPoista