14. huhtikuuta 2013

Eeron pannulappu

Malli + ohje: Eeron pannulappu, made by Minna

Lanka: 7 veljestä (oranssi) + Siiri (keltainen), yhteensä n. 63g

Kulhollinen spagettia? No ei vaineskaan, työn tausta pättelemättä. Olen huono päättelemään töitäni, varsinkin kun joulun jälkeen olen hukannut jo kaksi päättelyneulaa. Pitäisi varmaan etsiä uusi kaupasta?
Muutenkin inhoan päättelyä... Kun työ on valmis, aloittaisin mieluusti heti tekemään jotain uutta. Mielenkiinto on jo usein lopahtanut kyseiseen työhön. Toisinaan taas otan kassillisen valmistuneita, päättelemättömiä töitä, ja päättelen niitä sitten kerralla useamman.


Pieniä, kauniita neliöitä


Jostain syystä olen pitkään pitänyt väriyhdistelmästä keltainen-oranssi. Muistan kutoneeni ensimmäiset raitasukat kyseisellä väriyhdistelmällä jo kolmisen vuotta sitten. Yksinään tuo oranssi näytti käsissä masentuneelta, mutta keltaiset lisättyäni piristyi ilme.Tässä vielä kuva pannulapusta, langat päättelemättä (siistitty työn takapuolelle epätoivoisesti).
Pannulappu


Valitus nro 1:

En tykkää huiveista, en sitten millään. Tuntuu että joka toisessa blogissa törmää heti hartiahuiviin, mitä erikoisimpiin väriyhdistelmiin. Miksi huivit ovat niin suosittuja? En muista niitä kuitenkaan kaduilla nähneeni (en myöskään käsityöpiireissä kulje). Onko niiden neulominen mielenkiintoista?
Ainoa huivi minkä minä olen kutonut, oli 20€ pulleasta ja pehmeästä lankakerästä tehty piiiiiiiiiitkä kaulahuivi. Tarkoitus oli kutoa niin pitkään kuin lanka riittää. Viime talvena tuota huivia tulikin käytettyä, pari-kolme kertaa kaulan ympärille kieritettynä.


Kaulahuivi, 34s aina-oikeaa. Vyöte hukkunut


Mutta miksi kolmiohuivi?

1 kommentti:

  1. Huivit ovat iiihana lämpimiä, nimenomaan suuret, ohuet hartiahuivit, käyvät koruksi juhliin ja torkkupeitoksi pienille. ;D
    Kyllästyin tyystin pitkään kapeaan koulunpakkokaulaliinaan, en ole tainnut sellaista sen koommin tehdä.
    Terkuin toinen neulova, laulava ja soittava Minna Pirkanmaalta. ;)

    VastaaPoista